Vi bygger om og det vil give forstyrrelser undervejs Vi beklager på forhånd
Hjælp og inspiration til akvarister
Webmaster

Akvariet har været brugt til næsten alle tænkelige formål, senest som opvækstakvarium.

Akvariet har været brugt til næsten alle tænkelige formål, senest som opvækstakvarium.

53 liters akvarium

Information på Aquainfo.dk

Skrevet den 27-11-2004 22:14 af Webmaster

Jeg fik dette akvarium i fødseldagsgave omkring 1977, hvis jeg husker rigtigt. Det var brugt, men i meget fin stand inkl. en lampe med lysstofrør. Akvariet var med aluminiumskant og var virkelig flot. Min eneste anke ved akvariet, var at bredden kun var 25 cm, men jeg var en meget glad dreng da jeg fik det. Det har siden holdt upåklageligt og var det eneste af mine oprindelige akvarier, jeg havde tilbage da jeg startede akvariehobbyen op igen.

Anvendelse

Jeg startede med at bruge det som selskabsakvarium, men det har været brugt til stort set alle tænkelige formål siden jeg fik det. Da jeg lukkede min havedam, var det i dette akvarium jeg placerede guldfiskeynglen. Det stod på et bord i et af vores ubenyttede børneværelser og var det første akvarium jeg tog i brug efter en pause på ca. 15 år. En overgang stod det i min lille reol sammen med mine 3 20 liters og et 64 liters.

Akvariet er solgt

Jeg valgte til sidst at sælge det, da det ikke passede ind i min lille reol efter min seneste ombygning af reolen og min kone ikke ville høre tale om at sætte det nogen andre steder.

Tilbage til forsiden

Faktatabel
KategoriAkvariumTypeAluminium
AnskaffetCa. 1977 Længde60 cm
Højde35Bredde25
AnvendelseSolgt Stand-
KommentarHoldbarheden på siliconelimede akvarier er utrolig lang.

Kommentarer

Tilbage til forsiden