Aquainfo.dk

Hjælp og inspiration til akvarister

Akvarier, fisk, planter, foder og teknik

Velkommen på AquaInfo.dk - en side med information om akvarier og akvariefisk.

Skrevet den 13-12-2005 23:06 af Carsten

Her kan du finde information om akvariefisk og planter, foder, akvarieteknik og små gør-det-selv projekter til akvariet. Der er en oversigt over mine egne akvarier og derudover skriver jeg en akvarie blog når der sker et eller andet i mine akvarier som jeg gerne vil huske.

Du finder mere information om AquaInfo.dk her og en oversigt over de seneste opdateringer her.

Site news 20. januar 2018
Ups! En kodefejl fra min egen hånd wipede alle artikler i slutningen af 2017. Den næste gode overraskelse var at jeg ikke havde nogle backups(!) - ikke engang en gammel. Efter en del søgen fandt jeg en backup fra en tidligere version af sitet og er derfra begyndt at genskabe indholdet, med støtte fra wayback arkivet.

På dansk: Jeg har fået etableret de tekniske forudsætninger for at oversætte siderne til engelsk, og alle oversigtssiderne findes nu i en engelsk version. Der vil fra nu af ske en gradvis oversættelse af de enkelte artikler, men der vil gå et godt stykke tid før jeg er færdig.

In english: I have established the foundation for the english translation, and all the overview pages can now be found in english versions. From now on I will begin translating the single articles to english, but it will probably last a while until I'm finished.


Kommentarer


  • Williambeaby , email: Privat skrev den 2018-06-17 02:38:53

    - pyrantel pamoate and alcohol, sweat smells like acetone

    Svar fra webmaster: