Aquainfo.dk

Hjælp og inspiration til akvarister

Kommende sider

Planlagte fremtidige sider og artikler.

Skrevet den 22-01-2006 23:30 af Webmaster

Du kan her se en oversigt over de sider og artikler jeg har tænkt mig at skrive fremover. Listen er ikke prioriteret og der kan komme artikler ind fra højre, men listen her kan give et billede af de sider du kan finde i løbet af den kommende tid.

Du kan foreløbig kun finde få artikler her på hojleddet.dk, men der vil løbende komme nye, både om kameraer, web side redigering og freeware. Jeg overvejer også at lave en kategori med motionsudstyr såsom pulsmålere og cykelcomputere, og generelt højne kvaliteten på de eksisterende artikler og lave forskellige muligheder for de besøgende, såsom at stemme på links, men tiden må vise hvilken rækkefølge og takt det kommer i.

Når en side er kommet online, kan du finde den på oversigten over opdaterede sider.


Kommentarer


  • Jacob skrev den 2006-11-05 18:31:02

    Kunne der ikke komme en side om dekoration og rensning af akvariet ? Med rensningen mener jeg simpelthen fra top til tå :-)

    Svar fra webmaster: Tak for forslaget, jeg har puslet lidt med tanken om at lave nogle mere generelle sider om opstart, rengøring etc., men jeg er ikke kommet til det punkt hvor de rigtig skubber på for at "komme ud". Dekoration vil jeg med ret stor sandsynlighed ikke skrive noget specifikt om de næste mange måneder, jeg kan ikke forestille mig at det vil blive før tidligst i løbet af 2007.