Vi bygger om og det vil give forstyrrelser undervejs Vi beklager på forhånd
Hjælp og inspiration til akvarister
Webmaster

Webmaster

Information på Aquainfo.dk

Skrevet den 01-05-2006 21:13 af Webmaster

Jeg er en mand, bosiddende på Sjælland sammen med min kone og mine tre børn. Netop børnene var indirekte medvirkende til at genstarte min akvariehobby, hvilket du kan læse mere om under akvariehistorie.

Akvariehobbyen

Jeg har haft akvarier i sammenlagt mere end 20 år, hvoraf de seneste 15 (siden 2001) har været som voksen. Siden jeg genoptog min barndomshobby, har jeg forsøgt at realisere nogle af de drømme og planer jeg dengang havde om akvariesetup, fiskearter og avl.

Websiden Aquainfo.dk

På Aquainfo.dk har jeg kombineret flere af mine hobbies; akvarier, fotografering og programmering, og du kan finde en lang række artikler om akvarier og akvariefisk her på siden. Jeg har det naive håb at det kan være til gavn og glæde for mange andre mennesker, samtidig med at jeg får dokumenteret min akvariehobby. Artikler og information om øvrige hobbies og andre emner kan du finde på hjemmesiden hojleddet.dk

Carsten
webmaster

Tilbage til forsiden

Faktatabel

Kommentarer


  • ibtown@webspeed.dk skrev den 2007-10-28 13:52:40

    @kva-net - det elektroniske akvarieblad er igen på nettet som aktiv akvarieside. Vor nye adresse er www.akva-net.dk og der er igen nye artikler hver uge.

    Svar fra webmaster: Det er sandelig en god nyhed - I har været savnet...

Tilbage til forsiden