logo
Aquainfo.dk
Hjælp og inspiration til akvarister
× 8 articles

Oversigt over butikker.

Her kan du se en oversigt over de steder jeg køber udstyr og fisk. Hvis du har kommentarer eller korrektioner til listen, er du velkommen til at sende mig en email.


Name Location Beskrivelse Hits Rating Last Visited
Akvariebutikken.dk

Brøndby

Cichlidecentret har skiftet navn til Akvariebutikken og er flyttet til Brøndby. Butikken ligner nu en lidt mere traditionel akvariebutik, men der er stadig masser af udvalg i udstyr, fisk og planter til fornuftige priser. Opsummering

  • Gode priser på udstyr og fisk
  • God tid til rådgivning
  • Rart sted at komme - god stemning og generelt en god butik

6632

9

Marts 2018

MP Tropefisk

Haslev

MP Tropefisk er den bedste akvariebutik på Sydsjælland. De har et stort udvalg i almindelige selskabsfisk, planter og tilbehør og desuden også fisk til havedammen. Michael, der ejer forretningen, ved næsten alt hvad der er værd at vide om akvarier og havedamme. Hvis du er fra Midt- eller Sydsjælland, bør du aflægge forretningen et besøg og få en sludder med Michael. Husk at checke åbningstiderne på forretningens hjemmeside.

6449

9

December 2017

Neonfisken

Brønshøj

Neonfisken i Brønshøj er en butik der giver et godt indtryk. Der er både en akvarie-og en havedamsafdeling, og jeg har primært kigget på akvarierne. Der er et godt bredt udvalg (både af mere specielle fisk samt mange planter) og prisniveauet er middel til højt. Desværre har de ikke ret mange priser på deres hjemmeside, men der er dog en lagerliste så du kan se hvilke fisk og planter der er hjemme.

5747

8

Marts 2012

Planteimporten

København

Kæmpeudvalg af fisk og planter og indehaverne ved meget om hver deres område. Priserne på fisk og planter hører til Danmarks billigste, men priserne på udstyr er noget højere. Jeg har oplevet at kvaliteten på fiskene er svingende, hvilket egentlig ikke er overraskende med tanke på priserne. Det er ved at være meget længe siden jeg har været på besøg.

5610

7

august 2006

AkvarieWest

Vildbjerg

Akvariewest har fået ny ejer og er flyttet til Vildbjerg. Jeg har ikke været på besøg siden Tonny havde den og den lå i Vorbasse. Udover den fysiske butik handles der primært via internetsiden, med pænt udvalg og fornuftige priser.

5896

6

august 2006

dba.dk

Danmark

På DBA kan du finde næsten alt i akvarier, udstyr og fisk, hvis du leder efter brugt eller privat opdrættet. Jeg har selv købt mange af mine akvarier på DBA.

Linket er til fisk, men der er også en kategori for akvarier og terrarier.

5023

5

August 2018

oceanreef

Horsens, Danmark

Oceanreef.dk har gjort opmærksom på at de mangler her på min butiksoversigt. Det er hermed rettet.

Der er tale om en ret ny hjemmeside og hvis jeg forstår beskrivelsen korrekt, har de også en fysiks butik i Horsens. Jeg har endnu ikke haft mulighed for hverken at besøge butikken eller prøve webshoppen, men hvis der er nogen der har feedback fra egne erfaringer, er I velkomne til at skrive en mail.

180

5

Ej besøgt

Junglefever

Rønnede

Junglefever lå på Butikstorvet i Rønnede og før da lå den i Haslev. Butikken er desværre lukket og akvariedelen er lukket helt ned. Der er vist stadig noget aktivitet for reptiler på nettet.

1446

-

Juli 2018


Kommentarer