Aquainfo.dk

Hjælp og inspiration til akvarister

Fyldning af 12 liters - det tager ikke længe.

Fyldning af 12 liters - det tager ikke længe.

12 liters akvarium, med sort plastkant (Forrest)

Nu har jeg købt mit første nye akvarium.

Skrevet den 27-11-2004 22:58 af cab

Jeg har købt et nyt lille akvarium i december 2002. Formålet med dette var at der kan stå 2 af disse på toppen af min lille reol (der hvor mit 16 liters også har stået), og jeg har ikke brug for mere end 12 liter når jeg skal klække æg fra scalarer og lignende. Dette var faktisk mit første akvarium nogensinde der ikke er købt brugt. Jeg købte det i Akvariewest, men gav alt for meget for det. Det kan fås 30-40% billigere andre steder.

Jeg havde på et tidspunkt 3 12-liters, men da jeg fik mit nye 100 liters til toppen af reolen, solgte jeg de 2 og beholdt kun dette, som jeg kan sætte op mere eller mindre midlertidigt, når jeg har brug for det. Tanken er at det er velegnet til kunstig klækning af scalareæg, sommerfuglcichlideæg, corydorasæg, som legeakvarium for små tetra- og barbearter, såsom rød neon og kilepletbarber og ikke mindst som fødeakvarium for guppyer og andre mindre levendefødende.


Faktatabel
KategoriAkvariumTypePlastkant
AnskaffetDecember 2002 Længde30 cm
Højde20Bredde20
AnvendelseOpdrætsakvarium StandPænt og uden ridser.
KommentarDer er meget stor prisforskel på disse akvarier hos de forskellige forretninger.

Kommentarer


  • sam skrev den 2006-10-18 11:59:11

    Hvor køber du 12 liters akvarier.

    Svar fra webmaster: Jeg har haft købt dem hos AkvarieWest og hos Neonfisken, men jeg kan se at AkvarieWest ikke har dem på sin hjemmeside længere.